Front pageMusicBackgroundShopContactGuestbookLinks

Yhteystiedot

Parhaiten tavoitatte meidät sähköpostilla silhouettesthesilhouettes.fi

 

Vieraskirja

 

By: Petu Lpr | Date: Oct 13, 2011 |
Hienoa, että on uusi lätty ulkona! Kuullostaapa oikein hyvältä. Millonkas tätä pääsisi kuuntelemaan livenä vaikka täällä eteläkarjalan suunnilla? Sitä odottaessa!
-P
_

By: dave | Date: Jun 18, 2011 |
Excellent job with both albums! cheers from colombia! surf music forever!
_

By: B-Sea Surfers | Date: Jun 14, 2011 | B-Sea Surfers
Aloha and greetings from Latvia! :)
We really like your sound, guys! Keep it up!
Would love to hear you play live- do you? We're thinking about visiting FI this summer - maybe we can do a gig together ;)

Surfs up!
B-Sea Surfers
_

By: Andrew | Date: Apr 23, 2011 | The Volcaniks
Hi from Australia :) great sound that you guys have, keep up the good work and all the best!

Andrew
The Volcaniks

Thanks! Great to hear that You have heard our music somewhere in Australia where our band is not yet very well-known. I listened
all Your sample tracks on Your web-site. Great surf sounds! Keep on surfin'! All the best!

Eero
_

By: Eteläpohojanmaa | Date: Mar 13, 2011 |
Moon tälläänen -48 Teuvalla syntyny eläkelääsukko,just lauantaina pääsin vanhuuseläkkeelle,ja 60-luvulla kuuntelin tiätty rautalankaa,ja teirän musiikkkihin eksyyn täs muutama viikko sitte rario-ohojelman myätä.Mahtavaa esim.Falling Leaves.Ooon mä kyllä musiikin suhtehen monipualinen,eli virsistä Eppuuhin ja on siä välis Tenkastaki.


Kiitos palautteestasi! Hianoa, notta soitantomme on kantautunut jo lakeuksillekin asti! Onnittelut eläköitymisen johdosta! Soon aina kunniootettavaa, jos seleviää hengissä sinne asti ja sun tapauksessa viäläpä täysin palavelleena, vaikka Helsingin herrat yrittävätkin hilata eläköötymisiän vähintähän seittemäänkymmeneenviitehen. Mutta lappeenrantalaasen paikallislehti Etelä-Saimaan mukaan Silhouettesia kuuntelemalla voi nuartua sellaaset 50 vuatta, joten silloon ehtisi vielä eläkkeestä nautiskelemahankin ihan kohtuuajaan, mikäli vaan ymmärtää aloottaa ajoossa. Jos kokoelmistasi puuttuu joku Silhouettes-läystäke, laita sähköpostilla postiosootteesi, niin lähetämmä sulle sellaaseen firman piikkihin eläköitymislahjana ja kiitoksena siitä, notta olit toivoonut musiikkiamme Rario Suomen Kadonnehen levyn metsästäjihin, jossa soi juur äskön Kesäillan twist Rautalankarenessanssi-alabumiltamme. Tarjous on voimass muillekin kuin eteläpohojalaasille niin kauaan kun tavaraa riittää, ts. jos Silhouettesille tuloo radiosoittoa jonkun toivomana valtakunnallisilla rariokanavilla, niin ei muuta kuin sähäköpostia meille, niin levypalakintoja lähtöö toivojalle. Mikäli joku haluaa kuunnella ohojelmassa soineen täyspitkän version Kesäillan twististä ilimatteeks, niin annetahan siihenkin nyt kevähän kunniaks mahrollisuus täsä, mutta ainoastahan 20.3. asti.


_

By: maan kulkuri | Date: Mar 10, 2011 |
Kiitos mainiosta musiikista. Hienoa, että pidätte yllä rautalankaperinnettä.

Herra Pätärillä taitaa olla soittajana hevitaustaa? Monien sävellysten perusteella maallikolle tulee mieleen välillä jopa thrash- ja death-metal -musiikki. "High" muistutti kivalla tavalla Soundgardenin Blackhole Sun -sävelmää.

Kaikkea kaunista-hyvää musiikillenne! Pitäkää lippu korkealla.Herra/rouva/neiti (tarpeeton yliviivataan) on hyvä!-)

Myönnetään, että raskaampaa musiikkiakin on tullut ajoittain tahkottua. Suvussa (tosin seuraavassa sukupolvessa) on noita thrash metal -muusikoita ja ollaan joskus soitettu samoissa bändeissäkin, joten olisiko sieltä sitten tarttunut jotain, mitä ei itse edes tiedosta? Assosiaatiosi ovat todella mielenkiintoisia, sillä itselleni ei ole koskaan tullut mieleen, että High'lla ja Blackhole Sunilla olisi jotain yhtymäkohtia (eikös High ole ennemminkin pilvi- kuin aurinko-osastoa? ;-), mutta tämähän on vain hyvä osoitus musiikin ja ihmismielen moniulotteisuudesta.

Kiitokset kannustuksen sanoista & hyvää ja kaunista myös teille!
_

By: miehä tääl naputan. | Date: Feb 22, 2011 |
Parasta kipaletta ei voi nimetä, on niin tilanteesta kiinni. Lenkki sujuu ripeästi pakkasessakin, kun korvissa soi. Kipale kuin kipale, jalka kapsaa :)

Instrumentaali-surf saa pakkasenkin panemaan lempeämmin ja nostaa maitohappotoleranssia (vinkiksi kaikille maratoonareille ja muille kestävyysurheilijoille). Onneksi kevät on jo melkein täällä
... sillä surf-spirit'in ylläpitäminen nietosten keskellä on joskus (lumi)työn ja tuskan takana.


_

By: tuttu | Date: Feb 21, 2011 |
Taallahan on taas vieraskirja avattu, hienoa! Pakkohan tata on testata, vaikken kovin vieras olekaan. Uusi levy on kiva :) P.S. on suosikkini.

Kiitos! Voivat tanne toki tututkin kirjoittaa, ts. kaikki (positiivinen) palaute on hyvin tervetullutta. Toivottavasti spammi-filtterit pelittavat paremmin kuin edellisella yrityksella.

P.S. Suosikkibiisisi jai viela hieman epaselvaksi, mutta hyva, jos sellainen kuitenkin on.
_

Total Entries: 8
Pages: [1]
_
Sign Guestbook:
Name:
Email Address: (Optional)
Message:
Web Site Title:
(If any)
(Optional)
Web Site URL:
(If any)
(Optional)

Type the letters listed above:
_

 

 

 

 

 

 Guestbook Powered by GuestFriend